TRAINING

Trainingen voor uw bedrijf of instelling

Doelen

-authenticiteit

-teambuilding

-bewustzijnsontwikkeling van het zelf en de ander

-het bij elkaar brengen van lichaam ziel en geest – idee/visie, gevoel en lichaam/werkdoelen en -middelen

-bevorderen van de creatieve stroom en de fantasiekracht.

In alle trainingen zitten bovengenoemde genoemde waarden vervat. Per training verschuift het accent.

 

Mijn methode

Ik werk intuitief. Wel bereid ik mij terdege voor op de doelgroep en de vraag.

Er ligt een basisopzet klaar, waar ik echter naar vrijheid van af kan wijken al naar gelang de behoefte van het moment. Ik beschik daarbij over een groot arsenaal aan middelen die ik kan inzetten. Hierbij kunt u denken aan spirituele dans- en lichaamswerk technieken (zoals o.a. euritmie, healing tao, yoga, bodymindCentering en authentic movement), concrete dansstijlen (zoals flamenco om het uitdagende element naar boven te halen of afrikaanse dans voor de groepscohesie), dolfijnenhealing en diverse meditatie-, gespreks- en visualisatietechnieken.

Daarnaast beschik ik over 15 jaar aan danservaring en bijna 30 jaar aan ervaring met lichaamstherapie.

Modules

-Innerlijk Ópleven  –  accent op innerlijk actief worden. De kracht van zowel het denken, het voelen als het willen wordt aangesproken dmv gespreksthema’s met inhoud, dans en beweging en uitwisseling hierover.

-Bevrijd het innerlijke verhaal  –  accent op de fantasie en de creatieve stroom door middel van theater, dans en poëzie en kijken naar jezelf via de spiegel van de ander.

-Teambuilding  –  accent op groepscohesie en samenwerken, maar vanuit het eigen individu, door middel van oefenen met communicatie vanuit eerlijkheid en oefeningen om ‘in elkaars schoenen te staan’. En vooral door plezier met elkaar te maken!

-Authenticiteitstraining  –  accent op de innerlijke stem en echt durven zijn naar jezelf en elkaar. We zoeken contact met het gevoel en eigen waarheidsbeleven en de toegang tot de moed daartoe. Authentic Movement in de natuur zal een integraal onderdeel zijn. De natuur zelf is de zachtste en beste leermeester om tot jezelf te komen, tot authenticiteit.

 

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien