Dans op onze reis

mooiedansfotozeeDANS is de poëtische uitdrukking van ons lichaam, wanneer ziel en geest harmoniëren. Daarom is het dé manier om onze totaliteit uit te drukken en onze belevingen te integreren. De Egyptenaren noemden ons lichaam de tempel van de ziel waarin alle ervaringen plaatsvinden.
Net zoals het landschap om ons heen de kosmische krachten ontvangt in zijn schaal van woestijn, hemel en zee, zo ook wij in ons lichaam van ruimte, water en materie.

Deze reis is een 10 daagse pelgrimstocht naar de Zon. Wij volgen zijn reis door de kosmos in dans en meditatie en zoeken daar één mee te worden, geïnspireerd door de dolfijnen.
Wij zullen dansen onder de sterren, in het licht van de ondergaande zon, in de zinderende hitte, s avonds rond een vuur…
Uiteindelijk hopen wij dat deze reis dankbaarheid zal geven voor de totaliteit om ons heen – én in onszelf – en ons daarmee sterker in ons middelpunt doet staan. Dankbaarheid voor ons unieke ‘Licht van Ra, dat wij ook herkennen in ál het leven om ons heen. Dankbaarheid voor het bestaan.

Dit maakt van deze speciale reis naar de zon een HELENDE REIS…

Welkom op de reis van RA!

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien