Wie zijn de dolfijnen?

Dolfijnen zijn dansers!
Ze worden ook wel ‘de engelen van de zee’ genoemd.

Je hoeft maar naar een dolfijn te kijken of je wordt er al blij van. Dit zegt al heel veel over de helende invloed die er van ze uitgaat.

Dolfijnen kunnen een impuls geven tot vrijheid, plezier, stromen, spelen en vooral: tot “mogen”; Het is alsof de dolfijn je uitnodigt om alles van jezelf toe te laten wat er is.

Want een dolfijn is eigenlijk één bonk liefde. Vol enthousiasme en volledige overgave zijn ze toegewijd aan jou, aan hun taak en ook aan elkaar. Onvoorwaardelijk. Voor dolfijnen geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het is of deze liefde de boodschap geeft: “toe maar, je mag er zijn! Ik ben zo blij dat je er bent, ik ben helemaal gek op jou zoals je bent! Ik wil altijd bij je zijn, je knuffelen, zonder voorwaarden, twijfels of kritiek. Ik ken je hart en je diepste wensen en daarvoor geef ik je zacht mijn diep spirituele heling, zonder dat je het zelf in de gaten hebt misschien.. Het enige wat je weet is dat je je goed voelt en rustiger en lichter, blijer en dankbaar en je weer herinnert wat het is wat je éigenlijk wilt.”

Wanneer je je veilig en geliefd weet, wil je weer léven en durf je het aan een stap naar buiten te zetten. Daar helpen de dolfijnen je mee – al zijn de stapjes nog zo klein (maar eigenlijk heel groot). Het is daarbij niet nodig ze fysiek te ontmoeten; je kunt je ook in gedachten en gevoel op ze afstemmen en hun energie ontvangen. En dat werkt echt!

Dolfijnen helpen je je hart te openen.

Onze tijd en dolfijnen.

 

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien