Mijn weg in het kort

Ik ben danser, psycholoog en dolphin energy practitioner.

Allereerst studeerde ik psychologie en danste flamenco als hobby. Daarna bleek dans voor mij de manier bij uitstek de ziel te bestuderen via haar taal van rythmen,vormen en beweging. Ik verhuisde naar Spanje waar ik 5 jaar heb gewoond en mijn flamencostudie verdiepte. Eenmaal daar heeft de dans mij via buikdans, Indiase dans en een intensieve exploratie aan dansen uit veel verschillende culturen, met name zigeunerdansen, gevoerd tot mijn vorm van improvisatiedans, die ik Zieledans heb genoemd, dans van het NU. Daarin geïntegreerd zit mijn studie van beweging in het algemeen en mijn zoektocht naar het verenigen van het geestelijke en het lichamelijke, waartoe ik afwisselend o.a. moderne dans, yoga, martial arts, Bodymind Centering, eurithmie en sacred dance heb bestudeerd en dat tot heden doe.

In 2008 voltooide ik de Dolphin Healing Hearts School opleiding met een extra healing certificaat en sinds die tijd integreer ik de dolfijnenenergie in mijn dansen en geef ik healing met deze energie in genezende beweging geïnspireerd door dolfijnen en walvissen.

Sinds mijn wonen op het platteland in 2010, ben ik gestart met dans als middel tot dialoog met de natuur en natuurwezens. Hierin begeleid ik groepen en individuen.

In deze fase van mijn leven integreer ik mijn jarenlange ervaring met het werken met mensen en beweging, de psychologie, de healing en de dans tot een persoonlijke vorm van coachen voor jong en oud.

Belangrijke kernwoorden zijn authenticiteit, het vrouwelijke, verschillende culturen en de natuur.

Buiten Nederland, heb ik workshops, performances en diverse theaterproducties gegeven in Duitsland, Spanje, Slovenië en Frankrijk.

 

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien